Īsta latviešu vīrieša prototips 30

Izskats

Latviešu vīriešiem tradicionāli raksturīgs vidējs vai garš augums un atlētisks ķermenis. Mati bieži vien ir tumši blondi vai brūni, un acis – zilas, pelēkas vai zaļas. Viņi izstaro vienkāršību un spēku, bieži vien ievēro tradicionālu un praktisku ģērbšanās stilu.

Reklāma
Reklāma

Personība

FOTO. Dēļi lūzt, logu ailēs svilpo vējš un beigās savāc naudu un nozūd! Kā Lindai moduļu namiņa iegāde pārvērtās murgā 81
TESTS. Ja tev šodien būtu braukšanas eksāmens, vai tu iegūtu tiesības? Drīkst būt tikai viena kļūda
Kokteilis
“Lembergs var atļauties” – sabiedrība neizpratnē par Lemberga privilēģijām un apģērbu 8
Lasīt citas ziņas

Latviešu vīrieši ir pazīstami ar savu darba tikumu, izturību un godīgumu. Viņi ir ģimenes cilvēki, kas rūpējas par saviem tuviniekiem un kopienu. Latviešu vīrieši ir arī lepni par savu tautas mantojumu un bieži vien piedalās kultūras un sporta aktivitātēs. Viņi ir pazīstami ar savu aso prātu, spēju risināt problēmas un vēlmi palīdzēt citiem.

Piemēri

  • Krišjānis Barons – viens no izcilākajiem latviešu kultūras darbiniekiem, tautasdziesmu vācējs un pētnieks, kurš apkopoja “Latvju dainas”.
  • Jānis Daliņš – slavens latviešu vieglatlēts, kurš pārstāvēja Latviju starptautiskā arēnā un kļuva par iedvesmas avotu daudziem sportistiem, kļūstot par pirmo latvieti, kas ieguva olimpisko medaļu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.