Īstas latviešu sievietes prototips 30

Izskats

Tradicionāli latviešu sievietei ir raksturīgs vidējs augums un slaida figūra. Mati bieži vien ir gaiši – no tumši blondiem līdz gaiši blondiem. Acis parasti ir zilas vai zaļas, tomēr arī brūnas acis nav retums. Latviešu sievietēm raksturīgs dabisks skaistums, kā arī vienkāršs, bet elegants stils.

Reklāma
Reklāma

Personība

10 iedarbīgākie pārtikas produkti, kas pasargā no vēža
5 zodiaka zīmes, ar kurām nevajag konfliktēt: jūsu izredzes uzvarēt strīdā ir nulle
Kokteilis
Personības TESTS. Pasaki, vai kaķis kāpj augšup vai dodas lejup pa kāpnēm, un, iespējams, uzzināsi par sevi ko jaunu
Lasīt citas ziņas

Latviešu sievietes ir pazīstamas ar savu stipro raksturu, izturību un darba tikumu. Viņas ir ļoti ģimeniskas, mīļas un rūpējas par saviem tuviniekiem. Tradicionāli viņas ir arī izglītotas un neatkarīgas, spēj veiksmīgi līdzsvarot gan ģimenes, gan karjeras dzīvi. Latviešu sievietēm ir dziļa saikne ar dabu un kultūras tradīcijām, kas izpaužas gan tautasdziesmās, gan svētku svinēšanā.

Piemēri

  • Vaira Vīķe-Freiberga – bijusī Latvijas prezidente, izglītota un harismātiska līdere, kura iedvesmoja daudzas sievietes ar savu stipro personību un intelektu.
  • Aspazija – latviešu literatūras dižgara sieva Aspazija bija ne tikai ievērojama dzejniece, bet arī sieviete, kas cīnījās par sieviešu tiesībām un sociālo taisnīgumu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.