Lasis sinepju mērcē vai speķota līdaka? Iznākusi lieliska pavārgrāmata “Zivis” ar daudzveidīgām receptēm 0

Izdevniecībā “Latvijas Mediji” iznākusi grāmata “Zivis”, kurā apkopotas daudzveidīgas, vieglas un veselīgas receptes.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
FOTO. 7 neparastākie veikali Latvijā, ko ir vērts apciemot
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli
Lasīt citas ziņas

Veikalos un tirgū varam sastapt arvien jaunus jūru un upju iemītniekus pusdienām. Katrs var izvēlēties gan vietējo produkciju, gan arī citzemju zvejnieku lomu! Šī grāmata ir labs padomdevējs ikvienam, kurš gribētu pamēģināt atrast jaunas garšas zivju un jūras velšu pasaulē, papildināt tās ar iederīgām garšvielām un garnējumu, marinēt vai sālīt, cept vai sautēt, vārīt vai grilēt. Receptes un padomi neliks vilties arī tiem, kas vēlas pagatavot vienkāršas vakariņas no svaigi noķertas karpas vai smalkas garneļu uzkodas ballītei, turklāt zivis un mērces var variēt pēc patikas un iespējām!

Gliemeņu zupa vai cepta forele? Karūsa ar dārzeņiem vai vēži karija mērcē? Lasis sinepju mērcē vai speķota līdaka? Izvēle ir plaša kā okeāns!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.