Foto – Anda Krauze

Lasis olas baltuma un fetas siera mētelītī 0

Recepti piedāvā Ragaciema zivju restorāns “Bermudas”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas (1 personai)
• 150 g laša filejas
• 1 olas baltums
• 75 g fetas siera
• sāls
• pipari

Pagatavošana.

Laša fileju sagriež strēmelēs, panē saputotā olas baltumā, kam pievienots fetas siers, ja vēlas, arī sāls vai citronpipari. Saputotais olas baltums zivi apņem kā pufīgs mētelītis, turklāt lasis cepoties saglabā sulīgumu. Cep nelielā eļļas daudzumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar dažādiem salātiem: redīsu, gurķu un tomātu, burkānu un rukolas, kam pievienotas marinētas bietes un fetas siers.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.