Foto – Anda Krauze

Lasis ar mazajiem kartupelīšiem 0

Sastāvdaļas – mazie kartupelīši, ķiploks, sāls, pipari, olīveļļa, citrons, lasis.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pavisam nedaudz eļļas, kurā apviļāt un apcept mazos kartupelīšus. Klāt liek nenomizotas ķiploka daiviņas un kartupeļus cep, līdz kļūst brūni. Apber ar sāli un pipariem.

Uz pannas uzliek pabiezu citrona šķēli, tai pa virsu – laša vai foreles fileju. Filejai pievieno sāli un piparus, un virsū uzliek vēl vienu citrona šķēlīti. Pasniedz kopā ar ceptajiem kartupelīšiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.