Foto – Anda Krauze

Lasis ar mazajiem kartupelīšiem 0

Sastāvdaļas – mazie kartupelīši, ķiploks, sāls, pipari, olīveļļa, citrons, lasis.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
Kas tāds jau bija gaidāms! Putins izdod jaunu pavēli, lai turpinātu savu karu
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pavisam nedaudz eļļas, kurā apviļāt un apcept mazos kartupelīšus. Klāt liek nenomizotas ķiploka daiviņas un kartupeļus cep, līdz kļūst brūni. Apber ar sāli un pipariem.

Uz pannas uzliek pabiezu citrona šķēli, tai pa virsu – laša vai foreles fileju. Filejai pievieno sāli un piparus, un virsū uzliek vēl vienu citrona šķēlīti. Pasniedz kopā ar ceptajiem kartupelīšiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.