Foto – Valdis Semjonovs

Laša un zaļo zirnīšu krēmzupa. Rotās arī svētku galdu! 0

Sastāvdaļas – svaigi vai saldēti zaļie zirnīši, svaiga laša fileja, saldais krējums, sīpoli, ķiploks, timiāns, malti melnie pipari, olīveļļa, cepamais pulveris, čili eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas

Pannā apcep nomizotus, rupji sagrieztus sīpolus un ķiploku, pievieno sāli, maltos melnos piparus un mazliet timiāna. Pieber zaļos zirnīšus un visu brīdi pacep. Pievieno tik daudz ūdens, lai tas noklāj zirnīšus, pavāra 5 min. Pielej nedaudz saldā krējuma, uzvāra. Lai zupa iegūtu skaistāku, gaišāku nokrāsu, var pievienot nedaudz cepamā pulvera. Virumu sablenderē, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pannā sakarsētā eļļā liek laša gabaliņus, pārkaisa ar sāli, maltiem pipariem un ātri apcep. Zupu lej šķīvī, vidū liek laša gabaliņus. Var pievienot nedaudz čili eļļas, ko iegūst, olīveļļā dažas dienas paturot čili piparu.

Paldies par atsaucību restorānam “Olivers”!

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.