Foto – Anda Krauze

Laša tartars ar sīpoliem, kaperiem un paipalas olu 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 100 g svaigas laša filejas
• 1 tējkarote smalki sakapāta sarkanā sīpola
• 1 tējkarote smalki sakapātu kaperu
• 1 tējkarote smalki sagrieztu lociņu
• 1 paipalas ola
• Malti melnie pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Laša filejai noņem ādu, zivi ar asu nazi sakapā gabaliņos. Sasmalcina arī sarkano sīpolu, kaperus un lociņus. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem un paipalas olu. Ja vēlas, laša tartaram var uzslacīt sojas mērci vai citrona sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.