Foto-Baiba Buceniece

Laša pīrāgs 1

Sastāvdaļas: Sviests, milti, cepamais pulveris, ūdens, saldais krējums, olas, lasis, puravs, paprika, siers, dilles, kaltēti garšaugi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Pēc šādas izrunāšanās vairs neaicinās uz “Rīta Panorāmu”!” Soctīklos uzslavē sociologa drosmi “ielekt acīs” birokrātijai 22
Dārzs
9 maģiski augi, kas mājās piesaista naudu un veiksmi
Viedoklis
Kārlis Streips: Kremļa fašists sarunas laikā ar marasmatiķi Vašingtonā principā pateica, ko viņš grib
Lasīt citas ziņas

Izkausētu sviestu sajauc ar miltiem un cepamo pulveri, pielej nedaudz ūdens. Iegūto masu vienmērīgi izlīdzina cepamajā formā, pārkaisa ar miltiem. Smalki sagrieztus puravus apcep sviestā, liek pāri mīklai. Virsū liek smalki sagrieztus svaiga laša gabaliņus un sakapātu papriku. Uzber rīvētu sieru, pārlej ar saldo krējumu, kas sajaukts ar olām, dillēm, sāli un garšaugu maisījumu. Cep cepeškrāsnī 45 – 60 min.

Gatavoja bāra “Galerijas Centra” bāra “Karjana” pavāres Dita Žuka un Adriana Altroka-Eltermane

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.