
Foto – Bonappetit.lv
Laša fileja ar pikanto kinzas mērci 0
Pagatavošana
Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.
Reklāma
Reklāma
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Personības TESTS. Izvēlies Lieldienu olu, un atklāj pārsteidzošus faktus par sevi
Arī pārtiku nē! 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu uzglabāt plastmasas traukos vai maisiņos
Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.
Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus.
Recepti piedāvā
Zelenskis: “Ja Krievija nepiekritīs šādam solim, tas būs pierādījums tam, ka tā vēlas turpināt iznīcināt cilvēku dzīvības”
Aun – apēd šokolādes olu; Svari – apmeklē mākslas izstādi: ko vēl vajadzētu paspēt izdarīt Otrajās Lieldienās
VIDEO. “Es ēdu tējas maisiņus!” Sieviete atklāj, kā nonākusi pie dīvainās atkarības

Pikantā jūras velšu zupa
Pankūkas ar gredzenos sagrieztiem āboliem. Mmm!
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm
Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
Veselības burciņa ziemai. 5 iedvesmojošas marinētu ķiploku receptes
Liķieris “33 lapas” no aronijām
Laiks pusdienām! Maltās gaļas un kartupeļu plācenīši
Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai”