
Foto – Bonappetit.lv
Laša fileja ar pikanto kinzas mērci 0
Pagatavošana
Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.
Reklāma
Reklāma
“Ir uzsākta pirmstiesas izmeklēšana, lai noteiktu nāves cēloni.” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā
137
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.
Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus.
Recepti piedāvā
“Tas ir tāpat kā noteikt rīkojumu – no marta grūtniecība ilgst 8 mēnešus, bet ziemā 10.” Soctīklos izceļas diskusija par pulksteņa griešanu
Daļu samaksāja savam miesassargam: Lepēna atzīta par vainīgu Eiropas Savienības līdzekļu piesavināšanā
VIDEO. “Ņem skaties, nestaipi ģīmi!” Ventis Magonei pasniedzis kādu pavisam īpašu dāvanu

Pikantā jūras velšu zupa
Pankūkas ar gredzenos sagrieztiem āboliem. Mmm!
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm
Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
Veselības burciņa ziemai. 5 iedvesmojošas marinētu ķiploku receptes
Liķieris “33 lapas” no aronijām
Laiks pusdienām! Maltās gaļas un kartupeļu plācenīši
Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai”