Foto – Shutterstock

Laša fileja ar medu un sezamu 0

Sastāvdaļas
• 400 g laša filejas
• ½ citrona
• 4 ēdamkarotes sojas mērces
• 1,5 ēdamkarotes medus
• 3 ēdamkarotes sezama sēklu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 14
Ukraina ASV dēļ bez sakariem nepaliks. “Starlink” konkurents to varētu atstāt ar garu degunu 9
Veselam
Ko sīpoli labu dara ķermenim: 8 iemesli, kāpēc šie dārzeņi būtu jāēd
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Laša fileju sagriež gabaliņos. Samaisa citrona sulu, sojas mērci, sāli, melnos piparus un medu. Katru laša filejas gabaliņu iemērc šajā mērcē, pārkaisa ar sezama sēkliņām, ietin folijā un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 15–20 minūtes. Tad atver foliju, ieslēdz režīmu ar ventilatoru un lasi apbrūnina piecas minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.