Lapu salāti ar ceptu Kazdangas sieru un balzamiko krēmu 0

Sastāvdaļas: 150 g Kazdangas siera, 1 galva lapu salātu, 2 tomāti, 1 svaigs gurķis, 2 ēdamkarotes balzamiko krēma.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas saplūkā, pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un gurķi. Kārto salātu traukā un virsū uzber uz neietaukotas pannas apceptus Kazdangas siera gabaliņus. Pārlaista ar balzamiko krēmu. Var dekorēt ar grauzdiņiem.

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.