Transērfings 0

Šīs psihotehnikas izveidotājs ir krievu autors Vadims Zēlands, kura atbilstošajai tematikai veltītās grāmatas tulkotas daudzās pasaules valodās, lai gan arī viņa psihotehnikas sekotāju skaits nav īsti zināms. Šī mācība ir ļoti populāra ne tikai Krievijā, bet arī daudzviet pasaulē. 2008. gadā Holandē dibināta īpaša transērfinga skola, kurā māca, ka mūsu pasaule sastāv no milzīga daudzuma paralēlo realitāšu, un tas, pa kuru no attiecīgajiem realitātes atzariem cilvēks ies tālāk, atkarīgs tikai no viņa paša. Nemēdz būt nekādu sagadīšanos, jo patiesībā cilvēki it kā gluži neapzināti paši izvēlas kādu no konkrētajiem ceļiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Lizuma puses autoavārijā bojā gājušās meitenes klases audzinātāja: “Visi esam dziļās sērās…” 38
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
Lasīt citas ziņas

Transērfinga pamatideja ir spēju attīstīšana nolūkā apzināti ar domas spēku pārvietoties no viena realitātes atzara uz citu. Piemēram, jūs pieturvietā gaidāt autobusu, kurš ilgi neierodas. Ja domāsiet par to, ka jūs tā dēļ kavējaties un autobuss joprojām kaitinoši ilgi neatbrauc, tad – tieši tā arī notiks. Taču tajā gadījumā, ja domāsiet par to, ka tūlīt pat no līkuma parādīsies jūsu gaidītais autobuss, tad gluži neizbēgami tas tur drīz arī parādīsies. Un, jo detalizētākas būs jūsu domas, jo precīzāks būs jums vajadzīgā realitātes atzarojuma apraksts, līdz ar to arī lielāka būs iespējamība uz to pārvietoties. Ja tas tā tomēr nenotiek, tas nozīmē tikai vienu – esat nepietiekami spēcīgi ticējuši un domājuši.

Tiesa, šai psihotehnikai ir būtiska blakne, jo transērfings zināmās izpausmēs var būt arī bīstams cilvēkam. Proti, viena lieta ir sev iedvest, ka tūlīt ieradīsies ilgi nebraucošais autobuss, savukārt gluži cita – censties tādā veidā izārstēties no nopietnas slimības bez medikamentu un ārstu palīdzības.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.