Foto – Anda Krauze

“Laima” atklāj šokolādes maģiju 0

AS “Lauku Avīze” darbinieki nupat viesojās “Laimas” šokolādes muzejā, kas iekārtots arhitekta Staņislava Aloiza Borbala 1939. gadā projektētajā namā Rīgā, Miera ielā 22.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Tas izveidots, īstenojot projektu “Baltijas šokolādes muzeja renovācija” (ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu), un ir lielākais šokolādes muzejs Baltijā. AS “Laima” ir viena no tām šokolādes ražotnēm Eiropā, kur kakao pupu pārstrādes procesu līdz gatavai šokolādei pilnībā veic pašu spēkiem. Rūpīgi saglabātās senās prasmes un receptes ir papildinātas ar mūsdienīgām ražošanas metodēm. “Laimas” šokolāde top tikai no augstvērtīgajām ‘Forastero’ kakao pupām, kas augušas Āfrikā, Ganā. Tās īpaši grauzdējot, maļot un temperējot, rodas tikai “Laimas” šokolādei raksturīgā unikālā garša.

Viesojoties muzejā, ne vien uzzinājām interesantus faktus par “Laimas” uzņēmuma vēsturi, bet arī baudījām karsto šokolādi, pat gatavojām savas unikālās šokolādes konfektes, ko aiznest uz mājām tuviniekiem.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.