Foto – Signe Prola

Laiks pankūciņām! Kabaču plācenīši ar biezpienu un zaļumiem 0

Kad kabaču dārzos vēl aizvien ir daudz, palīgā nāk idejas garšīgām pusdienu un vakariņu ēdienu receptēm – ko pagatavot no kabačiem!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Lasīt citas ziņas

Šī ēdiena gatavošana neaizņems daudz laika un pūļu, tomēr rezultāts būs pārsteigums – ļoti garšīgas pankūciņas!

Kabaču plācenīši ar biezpienu un zaļumiem

Sastāvdaļas:

CITI ŠOBRĪD LASA
  • 1 kg kabaču
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 150 grami biezpiena
  • Sāls
  • Dilles, pētersīļi
  • Augu eļļa

Pagatavošana:

Nomizo kabačus un sarīvē skaidiņās uz rupjās rīves. Apsāla, nogaida dažas minūtes, kamēr izdalās liekais šķidrums – to nolej. Tad masai pievieno olas, miltus, biezpienu un sagrieztus dilles un pētersīļus.

Masu kārtīgi sajauc, liek uz pannas uzkarsētā eļļā un cep līdz plācenīši ir zeltaini brūni.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.