Laiks pankūciņām! Kabaču plācenīši ar biezpienu un zaļumiem 0
Kad kabaču dārzos vēl aizvien ir daudz, palīgā nāk idejas garšīgām pusdienu un vakariņu ēdienu receptēm – ko pagatavot no kabačiem!
Šī ēdiena gatavošana neaizņems daudz laika un pūļu, tomēr rezultāts būs pārsteigums – ļoti garšīgas pankūciņas!
Kabaču plācenīši ar biezpienu un zaļumiem
Sastāvdaļas:
- 1 kg kabaču
- 2 olas
- 4 ēdamkarotes miltu
- 150 grami biezpiena
- Sāls
- Dilles, pētersīļi
- Augu eļļa
Pagatavošana:
Nomizo kabačus un sarīvē skaidiņās uz rupjās rīves. Apsāla, nogaida dažas minūtes, kamēr izdalās liekais šķidrums – to nolej. Tad masai pievieno olas, miltus, biezpienu un sagrieztus dilles un pētersīļus.
Masu kārtīgi sajauc, liek uz pannas uzkarsētā eļļā un cep līdz plācenīši ir zeltaini brūni.
Labu apetīti!