Ābolu un plūmju ievārījums 0

Sastāvdaļas
• 400 g plūmju
• 400 g ābolu
• 150 ml ūdens
• puscitrona sula
• 400 g Dansukker ievārījuma cukura

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Plūmes noblanšē, novelk miziņu un izņem kauliņus. Sagriež mazākos gabalos. Ābolus nomizo, izgriež serdes un arī sasmalcina.

Plūmes, ābolus, ūdeni un citrona sulu liek katlā un vāra 5–10 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl divas minūtes. Nosmeļ putas. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.