Foto – Valdis Semjonovs

Lai svētki izdevušies! Operdziedātājas Marlēnas Keines idejas Ziemassvētku galdam 0

Operdziedātāja MARLĒNA KEINE pēc Igaunijas Mūzikas un teātra akadēmijas absolvēšanas, iegūstot maģistra grādu, un mācībām Hansa Eislera mūzikas akadēmijā Berlīnē aktīvi iesaistījusies Latvijas opermākslas dzīvē. Kā māksliniece esmu ļoti laimīga, teic Marlēna. Operetē “Sikspārnis”, ko iestudēja Nacionālais operas un baleta teātris, Marlēna atveidoja vienu no galvenajām lomām – Adeli. Iejūtoties džeza komponistes Dēzijas tēlā, viņa piedalījās Latvijas Operetes fonda jauniestudējumā “Balle Savojā”.  Veiksmīga sadarbība Marlēnai izveidojusies ar valsts SIA “Latvijas koncerti”. Novembra beigās uz Ogres kultūras nama skatuves kopā ar virtuozo pianisti Agnesi Egliņu un izcilo vijolnieci Paulu Šūmani izskanēja viens no skaistākajiem un temperamentīgākajiem koncertiem “Spāņu un čigānu mūzika”.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Brīvos brīžos Marlēna ļoti labprāt gatavo, iepriecinot vīru Arvīdu, kurš strādā Latvijas Nacionālās operas un baleta korī. Pagatavot garšīgu ēdienu Marlēna iemācījās jau agrā bērnībā. Tad viņas sarūpētās maltītes baudīja abi brāļi. Šobrīd Marlēnai vienlīdz labi patīk gatavot gan zupas un salātus, gan pamatēdienus un desertus. Šajā reizē Marlēna dalījās ar idejām Ziemassvētku galdam, piedāvājot gardos Cēzara salātus, kartupeli ar šampinjoniem, ceptu vistas fileju un pikantu mērcīti, kā arī kafijas krēmu ar ogu mērci un atspirdzinošu karsto dzērienu. Kopā ar mandarīnu un piparkūku smaržu tie palīdzēs radīt lielisku svētku sajūtu!

CITI ŠOBRĪD LASA

Lasi tālāk un uzzini receptes Cēzara salātiem ar vistu, kartupeļiem mundierī, kafijas krēmam ar ogu mērci un karstajam ziemas dzērienam!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.