Foto no Pixabay.com

Kā labāk uzglabāt gaļu pēc pagatavošanas? 0



Neapēstā gaļa obligāti jāuzglabā ledusskapī. Ja gaļa vairāk nekā 1,5 stundu ir atradusies nepiemērotā temperatūrā, tajā skaitā istabas, to nedrīkst atkāroti lietot uzturā. Uz grila pagatavotu gaļu ir ieteicams apēst ne vēlāk kā nākamajā dienā, to iepriekš kārtīgi uzsildot. Ja nepieciešams, pagatavotus ēdienus var sasaldēt temperatūrā no -25 līdz -18 grādiem pēc Celsija skalas, izmantojot porcijas lieluma traukus, kas vienlaikus ir ērts veids, kā gaļu atsaldēt nepieciešamības gadījumā.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.