Foto no Pixabay.com

Kā pareizi marinēt gaļu grilam mājas apstākļos? 0

Lai arī katrā mājsaimniecībā ir kāda iecienīta gaļas marinēšanas recepte, nevajadzētu koncentrēties tikai uz vienu gaļas marinēšanas veidu. Eksperimentējot un izmēģinot jaunas receptes, svarīgi ir paturēt prātā, kādi ir gaļas marinēšanas principi.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Marinādes, kuru sastāvā ir etiķis, citrona sula un vīns, var būtiski izmainīt gaļas tekstūru, līdz ar to tajās gaļu ilgi noturēt nav ieteicams. Vienlaikus nevajadzētu aizrauties arī ar garšaugu un piedevu pievienošanu. Vistas gaļai pietiks, ja to paturēs marinādē pusstundu, bet liellopa un cūkgaļas gabaliņiem ieteicamais laiks ir no 4-8 stundām. Lai gaļa ir sulīga, marinādei nav jāpievieno sāls, un to var pievienot īsi pirms gaļas cepšanas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.