Foto no Pixabay.com

Kā uzglabāt svaigu gaļu un gaļas izstrādājumus? 0

Tirgotāja pienākums tirdzniecības vietā ir nodrošināt atbilstošus gaļas uzglabāšanas apstākļus. Pircējam savukārt ir jāseko līdzi uzglabāšanas temperatūrai, kad produkts nogādāts mājās. Tāpat svarīgi ir ieplānot iepirkšanos tā, lai gaļa pēc iespējas ātrāk tiek ielikta ledusskapī un nesabojājas, dodoties mājup, kas ir īpaši svarīgi vasaras sezonā, jo gaisa temperatūra ir augstāka. Ja tādas iespējas nav, tad gaļu var ielikt aukstuma somā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Svaiga cūkgaļa, liellopa un jēra gala ir jāuzglabā temperatūrā, kas nav augstāka par 7 grādiem pēc Celsija skalas. Savukārt gaļas izstrādājumiem, tai skaitā šašlikam uzglabāšanai piemērota ir temperatūra, kas nav augstāka par 4 grādiem pēc Celsija skalas. Putna gaļas un tās gaļas izstrādājumu uzglabāšanas temperatūrai nevajadzētu pārsnieg 4 grādus pēc Celsija skalas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.