Labu apetīti! Padomi virtuvei praktiskajā grāmatā “Ģimenes krājumi” 0
Atkal modē ir gatavot konservu, ievārījumu, marinējumu un visādu citādu gardu lietu krājumus. Kas vēl labāk par smaržīgu ievārījuma burciņu skarbā ziemas vakarā spēs atgādināt par vasaru? Lai arī katru dienu var aiziet uz veikalu, tirgu vai pat diennakti strādājošu tirdzniecības centru un nopirkt jebkādu daudzumu – sauju vai maisu – nepieciešamo produktu, saimnieces un saimnieki ar lepnumu rāda piepildītus pagrabus un pieliekamos. Ar labākajām receptēm dalās radu un draugu pulkā, publicē internetā.
Izdevniecība “Lauku Avīze” pievienojas visiem aizrautīgajiem gardēžiem un izdevusi jaunu un ļoti praktisku grāmatu “Ģimenes krājumi”. Tajā ir gan lirisks atskats vēsturē, gan mūsdienīgi krājumu gatavošanas paņēmieni: konservēšana, marinēšana, žāvēšana, kūpināšana, saldēšana, skābēšana, sālīšana, vīna darīšana. Grāmatā ir idejas, kā sagatavot un uzglabāt lielu produktu daudzumu un produktus, kas ātri bojājas. Izdevumā var atrast padomus un atjautīgus ieteikumus ikdienas saimniekošanai virtuvē, tradicionālas un neparastas receptes sātīgai maltītei, saldu un veselīgu našķu pagatavošanas receptes.
Krāšņi ilustrēta grāmata ar daudzpusīgu un bagātu informāciju par produktiem un garšvielām, traukiem un virtuves piederumiem noderēs gan iesācējiem, gan profesionāļiem.
Abonējot “Latvijas Avīzi” no janvāra vismaz uz četriem mēnešiem, abonenti šo grāmatu saņems dāvanā.