Spageti saldā krējuma, siera un kūpinātas gaļas mērcē 0

Sastāvdaļas – kūpināta cūkas karbonāde, siers, saldais krējums, spageti makaroni, sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Katliņā izvāra spageti makaronus. Kūpināto cūkas karbonādi sagriež vidēji lielos gabaliņos un pannā apcep. Pielej ar saldo krējumu. Kad tas uzvārījies, pievieno diezgan daudz rīvēta siera, piemēram, Jaunpils pienotavas Zelta sieru, un šķipsniņu sāls. Spageti nokāš un pievieno kūpinātās gaļas, saldā krējuma un siera mērcei. Visu sajauc un liek uz šķīvja, ēdienu rotā ar ķiršu tomātiņu pusītēm un pētersīļu lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.