GARDI!
Siltajam laikam iesaku bulgāru auksto viru, ko gatavo no 1/2 l jogurta bez piedevām vai rūgušpiena, glāzes ūdens, 300 g gurķu, 1 ēdk. olīveļļas, sasmalcinātām 2 ķiploka daiviņām, 1 ēdk izspiestas citronu sulas, 3 ēdk valriekstiem un sasmalcinātām dillēm.
Pasniedz atdzesētu.
GARDI! Siltajam laikam iesaku bulgāru auksto viru, ko gatavo no 1/2 l jogurta bez piedevām vai rūgušpiena, glāzes ūdens, 300 g gurķu, 1 ēdk. olīveļļas, sasmalcinātām 2 ķiploka daiviņām, 1 ēdk izspiestas citronu sulas, 3 ēdk valriekstiem un sasmalcinātām dillēm. Pasniedz atdzesētu.
Valrieksti
Lai arī visi rieksti satur sirds veselībai nepieciešamās omega 3 taukskābes, valrieksti (14 pusītes satur 185 kcal, 18 g tauku, četrus gramus proteīnu) satur lielu daudzumu linolēnskābi.
Pētījumi rāda, ka tā labvēlīgi ietekmē aritmijas slimniekus, turklāt pētnieki arī atklājuši, ka valrieksti varētu būt efektīvāki par olīveļļu, samazinot iekaisums un trombu veidošanos artērijās pēc treknu ēdienu ēšanas. Speciālisti iesaka katru dienu apēst astoņas valriekstu pusītes.
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.