La.Lv sadaļas “Sievietei” redaktore gatavo kūpinātās gaļas veltnīšus 0

“Brīvdienās vēlējos uztaisīt kādu neierastāku ēdienu,” stāsta portāla La.lv sadaļas “Sievietei” un “Veselība” redaktore Linda Rozenbaha. “Tā kā ģimenē ir trīs puiši (meitenes mazākumā), izlēmu taisīt gaļas ēdienu, ko daru reti (nevērtējiet bargi). Ledusskapī bija vīramātes kūpinātā gaļa un maltā gaļa no lauku rukša. Tāpēc izdomāju taisīt veltnīšus. Princips vienkāršs – sagriež iespējami plāni bekonu, plānā kārtā uzliek ar garšvielām bagātinātu malto gaļu. Es liku gan maisījumu maltajai gaļai, gan rozmarīnu, būtu bijis timiāns podiņā, liktu to. Sarullēju un liku uz pannas. Nekādi stiprinājumi neprasījās – rullis turējās ciet. Uz šķīvja pasniedzu ar ievārījumu. Droši vien labāk iederētos brūkleņu vai dzērveņu, manā gadījumā bija dzērveņu.”

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.