La.Lv sadaļas “Sievietei” redaktore gatavo kūpinātās gaļas veltnīšus 0

“Brīvdienās vēlējos uztaisīt kādu neierastāku ēdienu,” stāsta portāla La.lv sadaļas “Sievietei” un “Veselība” redaktore Linda Rozenbaha. “Tā kā ģimenē ir trīs puiši (meitenes mazākumā), izlēmu taisīt gaļas ēdienu, ko daru reti (nevērtējiet bargi). Ledusskapī bija vīramātes kūpinātā gaļa un maltā gaļa no lauku rukša. Tāpēc izdomāju taisīt veltnīšus. Princips vienkāršs – sagriež iespējami plāni bekonu, plānā kārtā uzliek ar garšvielām bagātinātu malto gaļu. Es liku gan maisījumu maltajai gaļai, gan rozmarīnu, būtu bijis timiāns podiņā, liktu to. Sarullēju un liku uz pannas. Nekādi stiprinājumi neprasījās – rullis turējās ciet. Uz šķīvja pasniedzu ar ievārījumu. Droši vien labāk iederētos brūkleņu vai dzērveņu, manā gadījumā bija dzērveņu.”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
10 vienkārši ikdienas ieradumi, kas palīdzēs zaudēt svaru
TV24
Valsts kancelejas direktors: “Cilvēkiem ir jāierodas darbā, nevis jāstrādā mājās no dīvāna vai no dārza”
Lasīt citas ziņas
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.