Kwarezimal jeb Maltas cepumi
Kwarezimal jeb Maltas cepumi
Foto: Anda Krauze

Kwarezimal jeb Maltas cepumi. Jācep 8 minūtes! 0

Sastāvdaļas
600 g mandeļu miltu
350 g pūdercukura
2 tējkarotes šķidrās vaniļas vai 15 g cukura
½ tējkarote apelsīna, mandarīna, cidoniju un citrona mizas (½ tējkarote no katra)
½ tējkarote piparkūku garšvielas
60 g kakao pulvera
3 olas
nedaudz medus un mandeļu dekorēšanai

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
TV24
Kāpēc tas maksā 1000 eiro? “Šis ir ekskluzīvs pakalpojums, kuru cilvēki grib vairāk, nekā tas ir pieejams!”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas sausās sastāvdaļas sajauc lielā bļodā, tad klāt visam iejauc olas un vaniļu. Masu sajaukt kopā ir diezgan grūti, jo tās sastāvs ir sauss – vislabāk izmantot virtuves kombainu vai mīcīt ar rokām. Kad mīkla gatava (ir ļoti lipīga), veido cepumiņus taisnstūra formā. Katru cepumu apsmērē ar medu un pa virsu uzliek pāris mandeles. Cepumus cep 200 grādos 8 minūtes ar ventilatoru. Bez ventilatora jācep 10 minūtes. Cepšanas laiks šajā gadījumā ir ļoti svarīgs, jo, ja cepumi cepsies kaut minūti ilgāk, tie būs ļoti cieti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.