Foto-Anda Krauze

Kvinoja rukolas paklājiņā 0

Kā gatavot?

 Napolitanas mērci gatavo, katliņā olīveļļā apcepot sagrieztu sīpolu, ķiploku, burkānu un selerijas kātu un šai masai pievienojot konservētus tomātus savā sulā, garšvielas. Uz lēnas uguns vāra 40 min. Sablenderē. Uz šķīvja izklāj rukolas lapas, apslaka ar balzamiko etiķi, pievieno ķiršu tomātiņu pusītes. Pēc tam olīveļļā apcep ķiploku, smalki sagrieztu burkānu un cukini. Pievieno mērci. Izvāra kvinoju un pievieno pannā pie pārējām sastāvdaļām. Visu samaisa, uzsilda, glīti kārto šķīvī uz rukolas paklājiņa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna picērijas “Zaļais Maksis” šefpavārs Mārtiņš Goba

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.