Kvinoja ar tumšajām pupām un garšvielām 0

Sastāvdaļas:

1 krūze kvinojas

2 ēdamkarotes olīveļļas

2 šalotes, plāni sagrieztas

2 tējkarotes malta timiāna

1/4 tējkarotes malta kajēnas piparu

400 g vārītu tumšo pupiņu (vai konservētu, tad pupiņām nolej šķidrumu un nosusina)

Reklāma
Reklāma

500 g ķiršu tomātiņu, pārgrieztu

Veselam
Gribi dzīvot ilgi un laimīgi? 10 ieteicamākie dārzeņi un augļi, kas veicinās garu mūžu
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
“Esmu mazliet šokā” – Jāņa Timmas draugs publicē saraksti, kas, viņaprāt, apstiprina faktu, ka viņam kāds “palīdzējis” aiziet no dzīves
Lasīt citas ziņas

1/4 tējkarotes svaigi maltu melno piparu

1 tējkarote sāls vai – pēc garšas

nedaudz saplucinātu piparmētras lapu (vai – pēc garšas)

Kā gatavot?

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Kvinoju vāra, līdz tā gatava (kā norādīts uz iepakojuma).

2. Katliņā uz vidējas uguns uzsilda 1 karoti olīveļļas un pievieno sagrieztus šalotes sīpolus, apcep 1-2 minūtes, līdz tie iegūst zeltainu nokrāsu. Pēc tam pievieno timiānu un kajēnas piparus, apcep aptuveni 30 sekundes, visu laiku maisot.

3. Izliek kvinoju traukā, pievieno sīpolus, pupiņas, tomātus, atlikušo ēdamkarotei olīveļļas, melnos piparus un sāli, pēc izvēles – saplucinātu piparmētru. Samaisa un – ēdiens gatavs!

Recepte no plufit.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.