Foto-Anda Krauze

Kuskuss ar spinātiem saldā krējuma mērcītē 0

Sastāvdaļas – kuskuss, selerijas kāti, paprika, garšvielas – karijs, kurkuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Mērcei – 500 g saldētu spinātu, 200 g saldā krējuma, SIA “Elpa” siers, 1 tējk. koriandra, 1 tējk. ingvera, 80 g Indijas riekstu, 1/3 tējk. garšvielas asfetīdas (nopērkama indiešu veikalos) vai daiviņa ķiploka, čili mērce, kurkuma, kajēnas pipari, sāls.

Pagatavošana.

Vispirms apcep koriandru, ingvera gabaliņus, Indijas riekstus, pievieno garšvielu asfetīdu vai sakapātu ķiploka daiviņu. Liek klāt atkausētus, sagrieztus spinātus, sāli, mazliet čili mērces, kajēnas piparus, kurkumu, mazos gabaliņos sagrieztu sieru. Pielej klāt saldo krējumu, uzvāra. Kuskusam pievieno sīki sakapātu papriku un selerijas kātus, aplej ar karstu ūdeni, patur 5 min. Ceļ galdā kopā ar spinātu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.