
Valda Semjonova foto
Kuskuss ar saulē kaltētiem tomātiem un kaperiem 0
KĀ GATAVOT
Kuskusu aplej ar karstu ūdeni un ļauj 5 min sabriest. Pievieno marinētus kaperus un sagrieztus saulē kaltētus tomātus. Pieber kaltētu baziliku un “Pasta rosso” garšvielu. Ļoti labi garšo arī ar zaļo pesto. Rotā ar svaiga bazilika lapiņām.
Reklāma
Reklāma
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Gatavoja “Radio SWH” dīdžejs, televīzijas raidījumu vadītājs, režisors un “Labvēlīgā tipa” mūziķis Andris Freidenfelds un viņa dzīvesbiedre Agnese Vīksniņa
GARDI! Ābolu kūka ar kanēli
Pilngraudu miežu maize ar medu
Mandarīnu ievārījums. Ziemassvētku noskaņa burciņā
Pikantais dārzeņu un kokosa riekstu piena sautējums. Andra Freidenfelda recepte
Maizītes “Neatvērušies rožu pumpuri”
Kokteilis ar avenēm un dzērvenēm
FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza!