Kuskuss ar gaļu un sīpoliem medū
 0

Sastāvdaļas. (6 porcijas) 600 g kuskusa, 600 g vistas, jēra vai teļa gaļas, 6 lieli sīpoli, 1/2 tējkarotes maltu melno piparu, 2 tējkarotes kanēļa, 1 glāze medus, pēc vajadzības: sāls un olīveļļa.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
Lasīt citas ziņas

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, piparus, pusi kanēļa, nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu un vienu sīpolu ripiņās. Uguni samazina un vāra, kamēr gaļa gatava, tad nokāš. Pārējos sīpolus arī sagriež ripiņās un viegli apvāra citā katliņā, tad nokāš un apmēram 5 minūtes cep olīveļļā, pievienojot kanēli, medu un sāli.

Pagatavoto gaļu pievieno medus mērcei, samaisa un uzkarsē. Pasniedz ar kuskusu, ko pagatavo, kā norādīts pamācībā uz iepakojuma.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.