Kuskuss ar gaļu un sīpoliem medū
 0

Sastāvdaļas. (6 porcijas) 600 g kuskusa, 600 g vistas, jēra vai teļa gaļas, 6 lieli sīpoli, 1/2 tējkarotes maltu melno piparu, 2 tējkarotes kanēļa, 1 glāze medus, pēc vajadzības: sāls un olīveļļa.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Šobrīd runa ir par dienām, varbūt dažām nedēļām…” Didzis Šmits aicina latviešiem “ieslēgt” izdzīvošanas instinktu 2
Kokteilis
FOTO. Kā izskatās uzņēmēja Gavrilova 1,9 miljonus vērtā villa jūras krastā, ko “atņēmusi” banka?
Kokteilis
10 iemesli, kāpēc Ūdensvīrs ir visbrīnišķīgākā zodiaka zīme
Lasīt citas ziņas

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, piparus, pusi kanēļa, nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu un vienu sīpolu ripiņās. Uguni samazina un vāra, kamēr gaļa gatava, tad nokāš. Pārējos sīpolus arī sagriež ripiņās un viegli apvāra citā katliņā, tad nokāš un apmēram 5 minūtes cep olīveļļā, pievienojot kanēli, medu un sāli.

Pagatavoto gaļu pievieno medus mērcei, samaisa un uzkarsē. Pasniedz ar kuskusu, ko pagatavo, kā norādīts pamācībā uz iepakojuma.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.