Foto – Bonappetit.lv

Kuskusa salāti ar cūkgaļu grieķu gaumē 0

Pagatavošana

Kuskusu pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

Reklāma
Reklāma
Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagreizt šķēlēs un iemarinēt ar smalki sakapātu ķiploku, oregano un svaigi maltiem pipariem. Pannā uzkarsēt eļļu un cept apm. 15 min, līdz gaļa gatava. Gaļu pārlikt uz dēlīša un sagriezt škēlēs.

Pagatavot mērci. Gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves un sajaukt ar jogurtu, citrona sulu un smalki sakapātām dillēm. Pēc garšas pievienot sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kuskusu pārlikt servējamā traukā, pievienot zirnīšus ar burkāniem, sasmalcinātas dilles, samaisīt. Pa virsu kārto gaļu, olīvas un sieru. Pasniedz ar mērci.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.