Foto: Anda Krauze

Kurzemnieku zivju zupa ar ceptu kartupeli 0

Sastāvdaļas
• 150 g kūpinātas mencas
• Sīpols
• 200 ml piena
• Ar mizu vārīts kartupelis
• Tējkarote sviesta
• Ēdamkarote rapšu eļļas
• Dilles
• Pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ielej pienu un vāra ripiņās sagrieztus sīpolus, līdz tie mīksti. Pievieno kūpinātas mencas gabaliņus, sāli, piparus un smalki sagrieztas dilles. Ar mizu vārītos kartupeļus sagriež rupjās daivās un apcep brūnus.

Zupu lej bļodā, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem mundierī un zaļā sviesta piciņu. Dekorē ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.