Foto – Valdis Semjonovs

Kurš ēdiens labāks: sildīts vai lielveikala? Atbild diētas ārste Lolita Neimane 0

“Pēc darba ne vienmēr var paspēt pagatavot vakariņas, tāpēc reizēm nākas iztikt ar maltīti, ko piedāvā lielveikalu kulinārijas, vai sildīt no iepriekšējās dienas pāri palikušo pašgatavoto ēdienu. Lūdzu uztura speciālista komentāru, kas šajā gadījumā ir mazākais ļaunums!”

Reklāma
Reklāma
Ak, skaistā jaunība! Seši apģērba krāsu toņi, kas palīdzēs jums izskatīties dažus gadus jaunākam
“Valsts “pārvaldei” vajadzētu degt zilās ugunīs!” Lato Lapsa esot atklājis informāciju par milzīgu naudas summu izšķiešanu uz valsts aizsardzības rēķina
Kokteilis
Mīla ar Venti bija tikai “šovs”? Magone atklāj patieso iemeslu, kāpēc pametusi “Slavenības. Bez filtra” 10
Lasīt citas ziņas

“Atkarīgs no tā, ko esat pagatavojusi. Ja gatavo veselīgi, nebūs nekādas vainas, ja ēdienu uzsildīs arī nākamajā dienā,” pārliecināta ir diētas ārste Lolita Neimane. “Lielveikala kulinārijas izstrādājumi ir dažādi, tāpēc man grūti sniegt skaidru atbildi, kas būtu lielāks ļaunums. Tomēr iesaku labāk gatavot pašai, piemēram, kāpostu zupu vai soļanku var ēst arī nākamajā dienā. Ja cilvēks domā par savu veselību, laiks atradīsies. Lai pagatavotu svaigus salātus, nepieciešams aptuveni 10 minūšu. Nav jāpilda karpas vai jāgatavo citi sarežģīti ēdieni, sevišķi tagad, kad pieejami zaļumi. Atliek tos sagriezt, sajaukt ar kefīru vai kādu mērci, un gatavs! Ja ir normāla panna vai katls, var uzlikt vāku un pati kaut vai lasīt avīzi, kamēr cepas vai vārās.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.