
Foto – Shutterstock.com
Kūpinātas mājas desas. Zemnieku saimniecības “Kraujas” recepte 4
Ņem 2 kg liesas cūkgaļas un 200 g cūkas speķa, samaļ 2 reizes, ieber sāli, 8 g ķimeņu, 10 g piparu, 1 tējkaroti cukura.
Reklāma
Reklāma
Ja masa ļoti sausa, pielej ūdeni.
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ
4
Masu pamatīgi samīca, ļauj vienu nakti sālij izšķīst un vienmērīgi izdalīties. Nākamajā dienā pilda cūku zarnās. Ļauj pažūt, pakarot caurvējā. Pēc tam dūmo. Gatavas desas uzglabā vēsā vietā.