Foto: SHUTTERSTOCK

Kūpinātās foreles salāti 0

Ja gribas piesiet dūšu ar ko kreftīgu, jāgatavo kūpinātas foreles salāti. Vajadzīgas tikai četras sastāvdaļas, bet rezultāts būs vienreizējs.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

400 g kūpinātas foreles

1 sarkanais sīpols

1 svaigais gurķis

skābais krējums

Pagatavošana

“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas

Kūpinātajai forelei izņem asakas, zivi sagriež gabaliņos.

Gurķi un sīpolu sagriež sīkos kubiņos, pievieno zivij.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad visu aizdara ar skābo krējumu un samaisa.

Gatavo masu pilda groziņos vai ziež uz maizes.

Pēc izvēles var dekorēt ar zaļumiem, tomātiem, papriku vai ko citu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.