Publicitātes foto

Kūpināta zivs sulīgā kažociņā 0

Sastāvdaļas

• 1 kūpināta upes forele(var aizstāt ar jebkuru citu kūpinātu zivi)

Reklāma
Reklāma

• 200 g vārītu biešu

• 200 g vārītu kartupeļu

• 1 šalotes sīpols

• 100 g vārītu burkānu

• 10 paipalu olu

• maurloki

Mērcei:

• 100 g pašgatavotas majonēzes

• 30 g marinētu gurķu

• 2 tējkarotes mārrutku

• sauja kapātu zaļumu

Pagatavošana

“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas

Forelei izņem asakas un saplūkā mazākos gabalos, ko varēs likt kārtās. Vārītos dārzeņus – bietes, kartupeļus burkānus – sagriež kubiņos. Mērcei sagriež marinētos gurķus, sajauc ar mārrutkiem, majonēzi un zaļumiem.

Bļodā vai stikla cepamtraukā salātus liek kārtām: kartupeļi, burkāni, bietes, kūpināta forele, mērce, kartupeļi, bietes, mērce.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pa virsu liek pārgrieztas vārītas paipalu olas. (Tās ieteicams vārīt tieši 3 minūtes no ielikšanas verdošā ūdenī līdz ielikšanai ledaini aukstā ūdenī.) Pārkaisa sakapātus maurlokus.

Recepti piedāvā pavārs Renārs Purmalis sadarbībā ar Mežpils alu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.