Publicitātes foto

Kūpināta zivs sulīgā kažociņā 0

Sastāvdaļas

• 1 kūpināta upes forele(var aizstāt ar jebkuru citu kūpinātu zivi)

Reklāma
Reklāma

• 200 g vārītu biešu

• 200 g vārītu kartupeļu

• 1 šalotes sīpols

• 100 g vārītu burkānu

• 10 paipalu olu

• maurloki

Mērcei:

• 100 g pašgatavotas majonēzes

• 30 g marinētu gurķu

• 2 tējkarotes mārrutku

• sauja kapātu zaļumu

Pagatavošana

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Forelei izņem asakas un saplūkā mazākos gabalos, ko varēs likt kārtās. Vārītos dārzeņus – bietes, kartupeļus burkānus – sagriež kubiņos. Mērcei sagriež marinētos gurķus, sajauc ar mārrutkiem, majonēzi un zaļumiem.

Bļodā vai stikla cepamtraukā salātus liek kārtām: kartupeļi, burkāni, bietes, kūpināta forele, mērce, kartupeļi, bietes, mērce.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pa virsu liek pārgrieztas vārītas paipalu olas. (Tās ieteicams vārīt tieši 3 minūtes no ielikšanas verdošā ūdenī līdz ielikšanai ledaini aukstā ūdenī.) Pārkaisa sakapātus maurlokus.

Recepti piedāvā pavārs Renārs Purmalis sadarbībā ar Mežpils alu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.