
Foto – Matīss Markovskis
Jāņu siera versija 0
Sastāvdaļas:
• 3 litri lauku pilnpiena
• 3 litri rūgušpiena
• paciņa jebkāda biezpiena
• 5 olu dzeltenumi
• krietna sauja ķimeņu
• pāris sauju linsēklu
• jūras sāls pēc garšas
Pavāra piebilde
Gards saldais siers izdodas, ja masai pievieno cukuru, uzbriedinātas rozīnes un kaltētus ābolus.
Reklāma
Reklāma
Vai rabarberi jārauj tikai līdz Jāņiem? Audzētāji Ozoliņi godā senču gudrības un jaunākos atklājumus
Mājās gatavots siers ar kaltētiem tomātiem
Vasaras dārzeņu salāti ar ceptām Sniega bumbām
Top ātri, garšo labi. 5 mīkstā, nenogatavinātā siera receptes
No kā top vasabi? Kāpēc ingvers ir rozā? Pieredze kulinārijas kursos Āzijas ritmos
Kulinārijas kursi, iepazīstot veģetāro kārumu gatavošanu