Foto no kamelena.ru

Kūka ar upeņu masas pildījumu 0

Mīklai:

150 g miltu

50 g sviesta

50 g cukura

1 olas

Pildījumam: 

200 g upeņu

120 g cukura

100 g saldā krējuma

2 olas

20 g kartupeļu cietes

Gatavo mīklu. Mīkstu sviestu samaisa ar cukuru. Pievieno olas, samaisa.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Pakāpeniski pievieno miltus, katru reizi kārtīgi samaisot.

Sataisa no mīklas bumbiņu.

Mīklu liek formā, vislabāk 22 cm diametrā. Izkārto pa visu formiņu un izveido malas 3 cm augstumā.

Liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Upenes liek blenderī. Pievieno 100 g karsta ūdens, sablenderē, līdz veidojas vienmērīga masa.

Iegūto masu liek caurdurī (biezumus izmet).

Sakuļ olas. Pievieno ogas, cukuru, saldo krējumu un cieti. Labi samaisa, lai veidotos vienmērīga masa un cukurs izkustu.

Sagatavoto mīklas formu liek 180 grādos cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

Izņem mīklu no cepeškrāsns, liek pildījumu un cep vēl 30 minūtes.

Pilnībā atdzesē un tikai tad pasniedz.

Recepte no kamelena.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.