Foto – Fotolia

Kreptīgais kartupeļu sacepums ar tomātiem un sieru 8

Sastāvdaļas
600 g kartupeļu
500 g tomātu
2 sīpoli
100 g vistas filejas
2 ēdamkarotes eļļas
50 g rīvēta siera
1/2 glāzes krējuma
1/2 tējkarotes sāls
Šķipsniņa melno piparu
Timiāna zariņš

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10 patiesības no skolas laikiem, kas izrādījās… Pilnīgi aplamas!
Veselam
Tas ir smags darbs mūža garumā! Lūk, 13 triki un padomi, kā uzturēt savu atmiņu asu kā nazis
“Ir meitenes, kuras stundā pār lūpu nevar pārspļaut, bet šito gan var pateikt” – kādas skolotājas SOS vēstule un palīgā sauciens 285
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Kartupeļus, sīpolus un tomātus sagriež gabaliņos. Fileju sadala 5,6 plānās šķēlītēs.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.
Filejas gabaliņus no katras puses apcep uz pannas 2 minūtes, noņem, pārkaisa sāli un piparus.
Cepamo pannu ieziež ar eļļu, liek kārtu sagrieztu kartupeļu, virsū fileju, pārlej ar atlikušo eļļu, pēc tam liek nākamo kartupeļu kārtu, tomātus un sīpolus.
Pārkaisa ar sāli, pipariem un timiānu, pārlej ar olu, kas sajaukta ar sieru un krējumu.
Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.