Foto – Aija Geida

Kreptīga aukstā zupa ar kvasu. Patiks gaļas mīļiem! 0

Sastāvdaļas
• 1 l nesaldināta kvasa
• 250 g vārītas gaļas vai desas
• 3 kartupeļi
• 3 gurķi
• 3 olas
• sīpols
• 5 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 2–3 ēdamkarotes citrona sulas
• 1 tējkarote mārrutku
• 1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
RAKSTA REDAKTORS
“Visu nosaka sakari un pazīšanās…” Skaudrs Olgas stāsts par viņas ģimenes ciešanām saistībā ar vīra apsūdzību
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cieti novārītas olas sakapā. Ar visu mizu izvārītus kartupeļus atdzesē, nomizo un sagriež mazos kubiciņos. Gurķus, sīpolu, gaļu vai desu smalki sagriež, bet lociņus un dilles smalki sakapā. Visas sastāvdaļas ber katlā, pārlej ar kvasu, pievieno cukuru, sāli, citrona sulu un mārrutkus. Samaisa un noliek uz divām stundām ledusskapī. Pasniedz aukstu ar lociņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.