Foto – Aija Geida

Kreptīga aukstā zupa ar kvasu. Patiks gaļas mīļiem! 0

Sastāvdaļas
• 1 l nesaldināta kvasa
• 250 g vārītas gaļas vai desas
• 3 kartupeļi
• 3 gurķi
• 3 olas
• sīpols
• 5 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 2–3 ēdamkarotes citrona sulas
• 1 tējkarote mārrutku
• 1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cieti novārītas olas sakapā. Ar visu mizu izvārītus kartupeļus atdzesē, nomizo un sagriež mazos kubiciņos. Gurķus, sīpolu, gaļu vai desu smalki sagriež, bet lociņus un dilles smalki sakapā. Visas sastāvdaļas ber katlā, pārlej ar kvasu, pievieno cukuru, sāli, citrona sulu un mārrutkus. Samaisa un noliek uz divām stundām ledusskapī. Pasniedz aukstu ar lociņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.