
Foto – Anda Krauze
Krēmzupa no rudens bagātības – burkāniem 0
Dārzeņus nomizo, sagriež kubiciņos, pievieno timiānu, liek katlā un olīveļļā apcep zeltainus. Pielej 150 ml ūdens, vāra uz nelielas uguns 10 minūtes. Pievieno pienu, saldo krējumu, sviestu un vāra, kamēr burkāni mīksti. Visu sablendē un izberž caur sietu. Uzsilda un lej šķīvī, dekorē ar vārītiem krāsainajiem burkāniem, Indijas riekstiem un kresēm.
Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā
61
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Piedāvā restorāna “Neiburgs” pavārs Linards Davļetšins