
Foto – Anda Krauze
Krēmzupa no rudens bagātības – burkāniem 0
Dārzeņus nomizo, sagriež kubiciņos, pievieno timiānu, liek katlā un olīveļļā apcep zeltainus. Pielej 150 ml ūdens, vāra uz nelielas uguns 10 minūtes. Pievieno pienu, saldo krējumu, sviestu un vāra, kamēr burkāni mīksti. Visu sablendē un izberž caur sietu. Uzsilda un lej šķīvī, dekorē ar vārītiem krāsainajiem burkāniem, Indijas riekstiem un kresēm.
Reklāma
Reklāma
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Pirka viesnīcas Horvātijā… Ukrainā gaismā nācis armijas pārtikas iepirkuma skandāls, kur shēmas realizētāji piesavinājušies 18 miljonus ASV dolāru
24
Brīdina par paracetamolu: pasaulē visizplatītākajam pretsāpju līdzeklim atklāta savāda blakusparādība
Piedāvā restorāna “Neiburgs” pavārs Linards Davļetšins