Topinambūru krēmzupa ar siera čipsiem 0
Topinambūrus sagriež šķēlītēs, viegli apcep olīveļļā, liek katliņā, uzlej ūdeni un vāra, līdz mīksti. Sablendē un izberž caur sietu. Katliņā ielej pienu, pievieno topinambūru masu, sviestu, maisot uzvāra un pieber garšvielas. Citā katliņā izvāra zaļos zirnīšus, tos nokāš, sablendē un izberž caur sietu. Katliņā ielej saldo krējumu, pievieno zaļo zirnīšu masu, sviestu un garšvielas.
Lai pagatavotu čipsus, sarīvē sieru, pannā ieklāj cepampapīru un ar otiņu uzklāj plānu olīveļļas kārtiņu. Tad ar karoti liek sarīvētā siera saliņas un cep cepeškrāsnī +180 °C, līdz siers izkusis.
Topinambūru krēmzupu lej šķīvī un ar zaļo zirnīšu krēmzupu iezīmē dekoratīvas līnijas. Rotā ar siera čipsiem, ķirštomātiem un zaļumiem.