Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs 1
Sakuļ olas ar cukuru, pievieno maskarponi un salsu, visbeidzot pievieno miltus.
Izmanto mazāku cepamo veidni (24 cm).
Izkārto tortiļas tā, lai malas ir pārklātas, katru tortiļu pārlej ar 1/4 no krēmsiera maisījuma
Sākot no otrās kārtas ābolu, bumbieru ripiņas, uz nākamās kārtas – banānu ripiņas.
Ieklāj beidzamo tortiļu, kā pēdējo slāni un pārlej ar atlikušo krēmsiera maisījumu.
Visbeidzot uzliek ābolu un bumbieru ripiņas un pārkaisa ar farīna cukuru.
Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 155° C temperatūrā aptuveni 60 minūtes.
Pirms pasniegšanas ļauj 3-4 stundas nostāvēties.