Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs
Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs
Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs

Krēmsiera un ananasu salsas pīrāgs
 1

Sakuļ olas ar cukuru, pievieno maskarponi un salsu, visbeidzot pievieno miltus.

Reklāma
Reklāma

Izmanto mazāku cepamo veidni (24 cm).

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Izkārto tortiļas tā, lai malas ir pārklātas, katru tortiļu pārlej ar 1/4 no krēmsiera maisījuma

Sākot no otrās kārtas ābolu, bumbieru ripiņas, uz nākamās kārtas – banānu ripiņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ieklāj beidzamo tortiļu, kā pēdējo slāni un pārlej ar atlikušo krēmsiera maisījumu.

Visbeidzot uzliek ābolu un bumbieru ripiņas un pārkaisa ar farīna cukuru.

Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 155° C temperatūrā aptuveni 60 minūtes.

Pirms pasniegšanas ļauj 3-4 stundas nostāvēties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.