Krēmsiera deserts ar 
cidonijām un riekstiem
 0

Sastāvdaļas:

180 g “Rasas” krēmsiera ar jogurtu,

150 ml saldā krējuma,

60 ml cidoniju sīrupa,

2 ēdamkarotes cukurotu cidoniju vai sukāžu,

80 g lazdu riekstu,

rika rupjmaizes,

4 ēdamkarotes brūnā cukura.

Kā gatavot?

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Vēl viens pārliecinošs Lavrova paziņojums par ASV miera plānu: lūk “svētais septītnieks”
Kokteilis
Skaitļi nemelo: šajos 3 datumos dzimušajiem šūpulī likts kaut kas, ko citi pat iemācīties nevar
Lasīt citas ziņas

Saputo saldo krējumu un tajā iemaisa krēmsieru, cidoniju sīrupu un sasmalcinātas cidonijas.

Apgrauzdē riekstus un attīra no miziņām. Sadauza un liek karstā pannā, pievieno cukuru un pastāvīgi maisa, kamēr cukurs ir karamelizējies un rieksti sacukurojušies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rupjmaizi sagriež vai sarīvē ļoti plānās strēmelēs. Liek uzkarsētā krāsnī un apgrauzdē.

Krējuma un krēma masu liek deserta traukā, rotā ar rupjmaizes kraukšķi un riekstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.