Krēmīgā vistas zupiņa vējos nosalušajiem 0
Krēmīga un garda zupiņa palīdzēs nedēļai iešūpoties daudz vieglāk un omulīgāk.
Sastāvdaļas
1 sīpols,
250 g šampinjoni,
600 g vistas fileja,
6 kartupeļi (700 g),
1 l ūdens,
200 g kausētais siers,
1/2 tējkarote kaltēts timiāns,
eļļa cepšanai,
sāls un pipari pēc garšas.
Pagatavošana
Sagriež sīpolu nelielos gabaliņos, šampinjonus šķēlītēs, vistas fileju kumosa lieluma gabaliņos un kartupeļus mazos kubiciņos.
Katlā uzkarsē ēdamkaroti eļļas, liek sīpolus cepties 5 minūtes, kamēr mīksti.
Pievieno katlā vistas filejas gabaliņus, sēnes, pieber sāli, piparus, kaltētu timiānu, cep 5-10 minūtes, kamēr izdalās ūdens no sēnēm un lielākā daļa iztvaiko.
Liek sagrieztos kartupeļus katlā, pielej ūdeni un vāra 20 minūtes, kamēr mīksti.
Pievieno paciņu kausētā siera, samaisa, līdz tas izšķīdis.
Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli un piparus.
Zupu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem pēc izvēles.
Labu apetīti!
Recepti piedāvā mazumtirdzniecības tīkls CITRO