Foto: videovirtuve.lv

Krēmīga un maiga šampinjonu biezeņzupa 0

Sastāvdaļas

250g šķēlītēs sagrieztu šampinjonu

1 neliels, sasmalcināts sīpols

safrāns

50g sviesta

250g vistas gaļas buljona

250ml piena

2 ēdamkarotes miltu

saldais krējums pēc vēlmēm – atkarībā cik treknu un biezu zupu vēlas

Reklāma
Reklāma

baltmaizes grauzdiņi

pipari un sāls pēc garšas

Pagatavošana

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Panna izkausē sviestu, pievieno sēnes, sīpolu un safrānu – apcep aptuveni 5 minūtes, kamēr kļūst mīksti.

Iesijā miltus un labi samaisa.

Pakāpeniski pievieno buljonu un pienu, pieber piparus, sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzliek vāku un vāra uz nelielas uguns aptuveni 20 minūtes, ik pa laikam apamaisot.

Noslēgumā pievieno saldo krējumu un sablenderē, līdz iegūst viendabīgu konsistenci.

Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem un pāris šampinjonu šķēlītēm.

Avots: videovirtuve.lv

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.