Foto-say7.info

Krekeru un avokado uzkoda – neticami garda 0

Kraukšķīgs krekeris, maigs avokado pildījums un sulīgs tomātiņš – ļoti, ļoti garšīga uzkoda. Šī uzkoda jāgatavo īsi pirms likšanas galdā, lai krekeri neizmirktu un neizjuktu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 20 palieli sāļie krekeri, nogatavojies avokado, 10 ķiršu tomātiņi (vai 2 parastie tomāti), 2 ēdamkarotes citrona sulas, sāls.

Pagatavošana.

Avokado nomizo, izņem kauliņu, sagriež nelielos gabaliņos un liek blenderī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno izspiestu citrona sulu, mazliet sāli un visu sablenderē. Ja blendera nav, avokado mīkstumu var saspaidīt ar dakšiņu.

Ķiršu tomātiņus sagriež uz pusēm (lielos tomātus sagriež palielos gabaliņos, kā ķiršu tomātiņu pusīte).

Uz šķīvja rindo krekerus, virsū ar kulinārijas šprices (vai karotes) palīdzību liek avokado masu. Pašā augšā uzliek tomāta gabaliņu.

Uzreiz pasniedz uz galda.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.