Foto – bonappetit.lv

Krējuma marināde gaļai ar apelsīniem 0

Pagatavošana:

Apelsīna miziņu sarīvēt uz smalkās rīves, no paša apelsīna izspiest sulu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pievienot krējumu un majonēzi, kardamonu, baziliku un smalki sakapātus ķiplokus.

Samaisīt un pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinādē iemaisīt gaļu un atstāt marinēties uz 6 stundām.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.