Kraukšķīgās vistu gaļas nūjiņas – ideālas vakarēšanai draugu lokā 0

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, glāze rīvmaizes, 0,5 glāzes kefīra, 3 ēdamkarotes sezama, 2 ķiploka daiviņas, 2 tējkarotes maltas saldās paprikas, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju viegli izklapē ar naža spalu. Sagriež šaurās, garās strēmelēs.
Rīvmaizi, paprikas pulveri, sāli piparus un sezamu samaisa kopā.
Kefīram pievieno sasmalcinātu ķiploku, samaisa.
Katru filejas gabaliņu iemērc kefīrā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
Cep pannā augu eļļā zeltaini brūnus no visām pusēm.
Pasniedz ar mērcīti pēc garšas un svaigiem dārzeņiem.

Lai jauka vakarēšana!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.