Ar bumbieriem un sieru 4

Foto – Aija Geida

(4 porcijas)

• 4 mazās, gaišās ciabatas

• Brī siera apaļais gabaliņš

• 2 mazi, gatavi bumbieri

• 2 ēdam­karotes sviesta

• 40 g valriekstu

• 2 ēdam­karotes mīksta medus

Maizītes pārgriež uz pusēm, apziež ar sviestu, uzliek brī siera šķēlīti un cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 5–8 minūtes. Pa to laiku šķēlēs sagriež bumbieri, uz pannas apgrauzdē valriekstus. Uz karstām maizītēm liek bumbiera šķēles, valriekstus un pārslaka ar medu. Garšīgas, kamēr siltas.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.