Ar šampinjoniem un rukolu 4

(4 porcijas)

• 4 mazās, tumšās ciabatas

• 150 g šampinjonu

• 50 g sviesta

• 50 g cietā siera (piemēram, parmezāna)

• 2 ķiploka daiviņas

• 30 g rukolas lapiņu

• ¼ tējkarotes maltu melno piparu

• ½ tējkarotes sāls

Sakapātas ķiploka daiviņas samaisa ar mīkstu sviestu, šķipsniņu sāls un ziež uz maizītēm. Tās liek pannā un cep +200 °C aptuveni 8–10 minūtes, līdz garoziņa zeltaini brūna. Pa to laiku nomazgā, nosusina un nelielā eļļas daudzumā apcep šampinjonus kopā ar sāli un pipariem. Kad maizītes gatavas, vēl karstām virsū liek apceptos šampinjonus, rukolas lapiņas un rīvētu cieto sieru. Pasniedz uzreiz, kamēr vēl maizīte silta.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.